A new landmark in Victoria's Rockland neighbourhood

Designed by Architect Franc D’Ambrosio and built by Aryze, this five-bedroom home consists of three levels arranged around a wood-clad staircase and concrete fireplace.

 

Surrounded by mature laurel hedging and under a canopy of mature Gary oak and maple trees, Biophilia maintained as much of the existing vegetation as possible as a foundation for a lush modern landscape.

Architecture :
DAU
Interiors:
Kyla Bidgood + Co
Landscape Design:
Biophilia
Photography:
Sama Canzian

Shou Sugi Ban exterior siding, milled locally from western red cedar and framed with corten steel

We cherish opportunities to team up with companies like D’Ambrosio, Biophilia, and Kyla Bidgood.

Our job is to take the striking designs of the entire team and figure out how our team of carpenters, painters, and electricians can implement this vision to the highest standard.  We’ve accomplished that here.

Artboard 3